Chinese voedingsleer
YU YI TANG

Traditionele Chinese voedingsleer

De Chinese voedingsleer gaat ervan uit dat voeding die voor u goed is, niet vanzelfsprekend goed is voor iemand anders. Best logisch eigenlijk, gezien ieder mens uniek is. De Chinese voedingsleer geeft u inzicht in welke voeding goed bij u als persoon past. Hiermee kan bijvoorbeeld de energiedip na het eten voorkomen worden, de behoefte aan zoetigheid weggenomen worden en het “opgeblazen” gevoel voorkomen worden. Yu Yi Tang is specialist Chinese voedingsleer in Eindhoven.

VOEDINGSADVIES OP BASIS VAN DE CHINESE VOEDINGSLEER

Voedingsadvies op basis van de Chinese voedingsleer houdt rekening met u als individu. Wat is uw conditie? Welke klachten ondervindt u? Voorafgaand aan een advies worden alle belangrijke details van u als individu in kaart gebracht. Op deze manier kan er een dieet opgesteld worden, met daarin advies over welke voedingsmiddelen u beter kan vermijden, en welke u vaker voor moet laten komen in uw voedingspatroon. U krijgt inzicht in een gezond voedingspatroon dat bij u past.

IMG_0645
Chinese-kruiden-featured

ONDERDEEL VAN CHINESE GENEESWIJZE

De voedingsleer is een belangrijk onderdeel van de Chinese geneeswijzen. De voedingsleer wordt gebruikt om verschillende problemen aan te pakken zoals:

  • Problemen met de spijsvertering
  • Een prikkelbare darm
  • Problemen met de weerstand
  • Slaapproblemen
  • Onder/overgewicht
  • Vermoeidheid
  • Burn-out

Dit is slechts een greep uit de problematiek waar de Chinese voedingsleer een positieve invloed op kan hebben. Deze Chinese voedingsleer is een van de belangrijke pijlers waarop de Chinese geneeswijzen is gebaseerd. Wij bieden combinatie met onze andere diensten aan om zo een compleet programma te bieden om uw gezondheid en uw levenskwaliteit te verbeteren.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij geven u graag inzicht in wat Chinese geneeswijzen voor u kunnen betekenen.