Behandeling
YU YI TANG

Tips tijdens de behandeling

Probeer niet al teveel van positie te veranderen (om geen gevoeligheid op te wekken). Ontspan u zoveel mogelijk. Geniet van de behandeling. U zult de eerste niet zijn die wegdoezelt onder de moxalampen. Tijdens de behandeling kunt u vragen stellen zodat u zoveel mogelijk uit de behandeling kunt halen. U kunt op elk gewenst moment via een meldknop om assistentie vragen, mocht dit nodig zijn.

Tijdens de behandeling blijft in principe uw ondergoed aan. Eventueel kan bij vrouwen gevraagd worden het bh bandje te openen. E.e.a. hangt ook van de klacht af, de lokatie en uw wensen. In China is het heel gebruikelijk, geheel gekleed gemasseerd te worden of door dunne kleding zoals pantykousen heen te prikken, mocht dat een optie voor u zijn. U heeft de keus of u de behandeling van een man of een vrouw wilt ontvangen.

De totale behandelingstijd is afgestemd op uw behoeften en varieert daarom van minimaal 20 minuten tot maximaal 45 minuten.

Frequentie van de behandeling

Dit is afhankelijk van uw klacht en uw wensen en mogelijkheden. Gewoonlijk is 1x per week afdoende. Bij ernstige aandoeningen kan de frequentie de eerste weken ook 2x of 3x per week zijn. In China is het niet ongebruikelijk, aangezien het zeer effectief is, om bij acute zaken een kuur van 5 of 10 dagen achter elkaar te ondergaan. Dan drie dagen te rusten en te beoordelen of de kuur herhaald dient te worden of niet. Ook dit behoort tot de mogelijkheden in onze praktijk. Deze opties worden van te voren met u besproken.

Yu-Yi-Tang-Visie

Aantal behandelingen

  • The longer the restrain,
  • The deeper the disease can penetrate,
  • The more organs are involved,
  • The longer it takes to restore balance!

Al naar gelang de aard en de intensiteit van de klachten kan het aantal behandelingen meer of minder zijn. Wij streven ernaar in 3 tot 5 behandelingen een positieve verandering tot stand te brengen. Bijvoorbeeld chronische ziekten/klachten (langer dan 6 maanden aanwezig) hebben meer behandelingen nodig om te herstellen dan acute klachten. Dit wordt van te voren met u besproken.