Afronding
YU YI TANG

Tips ter afronding van het consult

Het is mogelijk dat u zich na de behandeling aangenaam moe of loom voelt. Dit is een teken dat u ontspannen op de behandeling reageert. Doorgaans vermindert deze reactie na een paar behandelingen. Soms kan het behandelde lichaamsgedeelte dof of zwaar voelen. Ook dit is normaal. U hoeft zich daarover geen zorgen te maken.

IMG_0597

Een moment rust nemen

Het is aanbevelingswaardig het eerste uur na de behandeling geen inspannende activiteit te plannen. Het meest ideale is indien u na afloop van de behandeling een moment rust neemt, bij voorkeur met een kopje groene thee om de vrijgemaakte afvalstoffen gelijk af te voeren. In onze praktijk is hiervoor alle gelegenheid.

Soms treedt al na een behandeling een significante verandering op. Sommigen voelen onmiddellijk een volledig of gedeeltelijke opheffing van hun pijn of andere klachten. Dit kan blijvend zijn of de pijn kan terugkeren, zeker als het lichaam nog niet sterk genoeg is om de nieuwe balans vast te houden. Soms laat het effect van een behandeling een aantal dagen op zich wachten. Bij chronische klachten kunnen meer behandelingen nodig zijn vooraleer u significante verbetering ervaart.