Chinese kruidentherapie
YU YI TANG

Chinese kruiden bij Yu Yi Tang

Wij laten u graag kennis maken met onze praktijk, Yu Yi Tang, waar wij u onder andere alles kunnen vertellen en leren over Chinese kruiden. U maakt bij ons kennis met Dr Kemi Cui. De specialist op het gebied van acupunctuur en Chinese geneeswijzen.

Daarnaast kunt u enorm veel baat hebben bij de advisering en het gebruik van Chinese kruiden waarin Jianmin Sun binnen onze praktijk is gespecialiseerd.

Wat kunnen Chinese kruiden voor u doen?

Traditionele en Chinese kruiden, met gebruik volgens de Chinese Geneeswijzen, bieden u tal van mogelijkheden, oplossingen en voordelen. Vanuit Chinees oogpunt staan Chinese kruiden veelal centraal in veel van de Chinese geneeswijzen. Chinese kruiden kunnen uw klachten verbeteren maar kunnen bijvoorbeeld ook u ondersteunen met het in balans en evenwicht brengen van uw lichaam en geest.

IMG_5112
kruidentherapie

Maak kennis met Chinese kruiden

Steeds meer mensen komen in aanraking met Chinese kruiden en de Chinese Geneeswijzen en daar zijn wij vanzelfsprekend voorstander van. Daarom willen wij ook u graag introduceren in de wereld van Chinese kruiden. Voor het beste advies en toepassing hiervan, bent u bij Yu Yi Tang aan het goede adres.