Gastenboek
YU YI TANG

Hieronder staat commentaar van cliënten tot nu toe. Hieraan worden uw reacties (via het mailadres op de contact-pagina) aan toegevoegd.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.170.171 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Marian schreef op 4 februari 2015:
Ik ben een aantal keer bij yu yi tang geweest. Ik heb al 30 jaar eczeem en last van vele allergieën. In 30 jaar al veel medicatie en alternatieve therapieën geprobeerd. Nooit echt goed resultaat gehad. Na 30 jaar jeuk over mijn hele lichaam hier van verlost, ik weet niet wat me overkomt, ik heb 30 jaar hormoonzalf gebruikt en denorex shampoo en vele medicijnen ivm allergie, allemaal niet meer nodig!! Geweldig!! Hoop dat meer mensen dit ook mogen ervaren.
Liane schreef op 15 januari 2015:
ik ben hier terecht gekomen nadat ik uitbehandeld ben in het ziekenhuis voor een breuk aan mijn heiligbeen. Ik ben hier nu een aantal keer onder behandeling geweest en merk duidelijk een resultaat. Wat nog vreemder is.. is dat ik al jaren lijd aan chronische vermoeidheid en de daarbij behorende hoofdpijnen. Sinds ik onder behandeling ben merk ik dat ik veel meer energie krijg en mijn hoofdpijn is zo goed als weg. Voor mensen met ME is dit dus zeker een aanrader!!! Tevens geweldig aardige mensen die met je meedenken en je weer met een goed gevoel naar buiten laten gaan. In tegenstelling tot de reguliere zorg hebben zij ook oog voor de mens achter de klacht en wordt er niet alleen gekeken naar de klacht maar ook naar de oorzaak! Kortom .. aarzel niet en maak een afspraak!!!!!!!
Lobke schreef op 14 januari 2015:
Ik schrijf normaal nooit in gastenboeken, maar nu wil ik echt even mijn ervaring delen. En hoop hiermee andere mensen die nog twijfelen om een afspraak te maken hun twijfel weg te kunnen nemen. Natuurlijk is elke ervaring anders, maar dit is de mijne. Ik ben naar Jianmin en Charlotte gegaan omdat ik al 25 jaar last had van bronchitis en het de laatste tijd ook erger werd, waardoor ik mijn medicatie meer nodig had. Ook mijn energie was laag. Na de eerste afspraak: geen medicatie meer nodig, mijn neus is open, hoef niet meer te niezen en voel zoveel meer ruimte. Een paar weken later: mijn allergieën (honden,katten, bepaalde voeding) weg of stukken minder, mijn energie is veel beter en zit lekkerder in mijn vel.

De behandelingen hebben me veel meer gegeven dan dat ik vantevoren had kunnen bedenken. Er is veel veranderd lichamelijk, maar ook emotioneel/mentaal. De holistische benadering voelt voor mij kloppend en de Chinese geneeskunde vind ik heel interessant. Ik ben ook geweest toen ik een griepje had. 2 uur na de acupunctuurbehandeling waren mijn keel/oor/hoofdpijn en misselijkheid weg.

Ik vind Jianmin en Charlotte heel kundig in wat ze samen doen. Daarmee bedoel ik hoe zij hun kennis en ervaring gebruiken om de juiste combinatie kruiden mee te geven samen met de acupunctuur. Het is voor mij niet altijd meteen duidelijk wat de bedoeling is, maar de resultaten spreken voor zich en daar ben ik super blij mee. Jullie hebben bij mij echt goed geholpen op verschillende niveaus. Echt ontzettend bedankt daarvoor!!!

liefs Lobke
Selena schreef op 13 oktober 2014:
Jianmin en Charlotte zijn echt ontzettend leuke, vriendelijke mensen waarbij je je direct op je gemakt voelt. Buiten dat weten ze ook erg goed waar ze het over hebben en gaan op een zeer deskundige manier te werk. Ze hebben mij al met succes van meerdere klachten af geholpen. Ook de mensen welke ik met liefde en plezier aan hen heb doorverwezen merken dat er erg goede resultaten worden geboekt.
Marga schreef op 13 oktober 2014:
Ik ben al vaker door Charlotte en Jianmin behandeld. Ze zijn heel goed in hun vak en bovendien heel aardig. Die combinatie maakt dat je je gemakkelijk thuis en vertrouwd voelt. Als je dan ook nog eens beter wordt; wat wil een mens dan nog meer?

Als voorbeeld kan ik de keer noemen dat ik een ontstoken wortelkanaal had (is heel pijnlijk!) maar pas na drie dagen bij mijn tandarts terecht kon terwijl ik ook nog een weekendje weg had gepland. Na de behandeling met acupunctuur en door de kruiden die ik mee kreeg heb ik geen pijn gehad tot ik bij de tandarts terecht kon (en heb ik een heerlijk weekend gehad).

Andere klachten die met succes door hen behandeld zijn: stijve nek, spanningsklachten, spit.

Heel hartelijk dank voor jullie goede zorgen!