Tuina massage
YU YI TANG

Tuina massage bij Yu Yi Tang

Yu Yi Tang, een uitmuntende praktijk in Eindhoven waar we gespecialiseerd zijn in Chinese geneeswijzen. U maakt hier onder andere kennis met onze vakkundigheid op het gebied van tuina massage. Tuina massage is onderdeel van een grote hoeveelheid Chinese wijsheid en gebaseerd op traditionele geneeswijzen vanuit de Chinese cultuur en geschiedenis. Wij informeren u graag over onze praktijk en onze mogelijkheden in tuina massage.

tuina-massage

Wat is tuina massage?

Tuina massage is in de eerste plaats een massage waar u erg veel baat bij kunt hebben. Het is ook bij tuina massage van essentieel belang dat deze door de juiste handen wordt uitgevoerd. Tuina massage is gebaseerd op inzicht en kennis van het menselijk lichaam en haar energiebanen, ofwel de meridianen. Bij tuina massage wordt er op uw lichaam op verschillende plaatsen teweten de acupunctuurpunten, de meridianen en lichaamszones gedrukt, gewreven, gekneed, geknepen en gedraaid om zo uw lichaam optimaal te stimuleren. het is geen aaien…

Tuina massage door specialisten

Wanneer tuina massage door de juiste specialisten wordt uitgevoerd, is het een optimale stimulans voor uw lichaam en een oplossing voor vele klachten. Wij verrijken uw lichaam en geest graag met onze kunde in tuina massage.