Chinese voedingsleer
YU YI TANG

Traditionele Chinese voedingsleer Eindhoven

De Chinese voedingsleer gaat ervan uit dat voeding die voor jou goed is, niet vanzelfsprekend goed is voor iemand anders. Best logisch eigenlijk, gezien ieder mens uniek is. De Chinese voedingsleer geeft je inzicht in welke voeding goed bij jou als persoon past. Hiermee kan bijvoorbeeld de energiedip na het eten voorkomen worden, de behoefte aan zoetigheid weggenomen worden en het “opgeblazen” gevoel voorkomen worden. Yu Yi Tang is specialist Chinese voedingsleer Eindhoven.

Voedingsadvies op basis van de Chinese voedingsleer Eindhoven

Voedingsadvies op basis van de Chinese voedingsleer houdt rekening met jou als individu. Wat is je conditie? Welke klachten ondervind je? Voorafgaand aan een advies worden alle belangrijke details van jou als individu in kaart gebracht. Op deze manier kan er een dieet opgesteld worden, met daarin advies over welke voedingsmiddelen je beter kan vermijden, en welke je vaker voor moet laten komen in je voedingspatroon. Je komt er achter hoe je voor jezelf een gezonde, voedzame maaltijd kan samenstellen die perfect bij jouw lichaam past.

IMG_0645
Chinese-kruiden-featured

Onderdeel van Chinese geneeswijze

De voedingsleer is een belangrijk onderdeel van de Chinese geneeswijzen. De voedingsleer kan gebruikt worden om verschillende problemen aan te pakken zoals:

  • Problemen met de spijsvertering
  • Een prikkelbare darm
  • Problemen met de weerstand
  • Slaapproblemen
  • Onder/overgewicht
  • Vermoeidheid
  • Burn-out

Dit is slechts een greep uit de problematiek waar de Chinese voedingsleer een positieve invloed op kan hebben. Dit bieden wij vaak aan in combinatie met onze andere diensten om zo een compleet programma te bieden om uw gezondheid en uw levenskwaliteit te verbeteren.

Meer informatie

In bovenstaand stuk hebben wij op een beknopte wijze beschreven wat de Chinese voedingsleer inhoudt. Het verhaal is echter veel uitgebreider en zeer interessant. Wij vertellen u daarom graag meer over deze vorm van Chinese geneeswijze. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer en geven u een goed inzicht in wat Chinese geneeswijzen voor u kunnen betekenen.

Chinese voedingsleer Eindhoven – door Yu Yi Tang