Chinese kruidentherapie
YU YI TANG

Chinese kruiden bij Yu Yi Tang

Wij laten u graag kennis maken met onze praktijk, Yu Yi Tang, waar wij u onder andere alles kunnen vertellen en leren over Chinese kruiden. U maakt bij ons kennis met Charlotte Johanns en Jianmin Sun, met wie u twee specialisten in huis haalt op het gebied van accupunctuur, Chinese geneeswijzen en een uitgebreide kennis op het gebied van tal van aandoeningen en ziekten. U kunt enorm veel baat hebben bij de advisering en het gebruik van Chinese kruiden en dus vertellen wij u hier graag wat meer over.

Wat kunnen Chinese kruiden voor u doen?

Traditionele en Chinese kruiden, met gebruik volgens de Chinese Geneeswijzen bieden u tal van mogelijkheden, oplossingen en voordelen. Vanuit Chinees oogpunt staan Chinese kruiden veelal centraal in veel van de geneeswijzen. Chinese kruiden kunnen u medische verlichting en genezing bieden, maar kunnen bijvoorbeeld ook ondersteunen met het in balans en evenwicht brengen van uw lichaam en geest.

IMG_5112
kruidentherapie

Maak kennis met Chinese kruiden

Steeds meer mensen komen in aanraking met Chinese kruiden en de Chinese Geneeswijzen en wij zijn daar erg verheugd over. Daarom willen wij ook u graag introduceren in de wereld van Chinese kruiden. Voor het beste advies en toepassing hiervan, bent u bij Yu Yi Tang.